Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gáspár Bea túlélő tippjei, hogy ne őrülj meg karácsonykor!

Mindenki kedvenc reality show-s nagyasszonya Gáspár Bea ezúttal olyan trükkökkel szolgál nektek, amik tuti segítenek átvészelni az ünnepeket. 

Gáspár Beát a Nosalty olvasóinak már biztosan nem kell bemutatni. Ahogy a Nosaltysoknak sem kell Beát. Többször dolgoztunk már együtt a magyar valóságshow királynővel, és a mindannyiszor jó hangulatú, pörgős forgatásokon finomabbnál finomabb ételek készültek, és rengeteget nevettünk. Győzi és Bea a legtöbb alkalommal nagyon hangosan, közösen, egyszerre elmélkedtek az élet apró cseprő dolgain. Lefordítva ez annyit tesz, mindig olyan velük, mintha csak egy TV-műsor közepébe csöppentél volna. 

Gáspár Bea két családi lélekápoló telefonhívás között – amikben lányát majd férjét istápolta – minden gond nélkül összedobott nekünk egy isteni finom mézes krémest. 

Gáspár Bea mézes krémes receptjét itt találod!

Bea elmesélte nekünk, hogy bár gyerekként imádta a karácsonyt, ahogy felnőtt lett, egyre több volt az elvárás az ünnepek érkeztével: ,,Nagyon nagy a presszió. Sokféle ételt kell készíteni, sokat kell a konyhában lenni, és ha nincs is annyira segítsége az embernek, akkor baromi fárasztó az ünnep. És pakolászni hullafáradtan nem jó."

 

Bea tippje:

,,Én azóta szeretem a karácsonyt igazán, mióta szűk családi körben külföldön töltjük az ünnepeket, távol a stressztől."

Persze ettől még karácsonykor náluk is minden földi jóval borítják be az asztalt. Beának ez az egyik legkedvesebb süteménye,  – a most nálunk is prezentált mézes krémes – hiszen édesanyja az ünnepekkor mindig csinál egy nagy tepsivel. 
 
 
Készítsétek el ti is! Akik pedig nem szeretnek robotolni a konyhában, de nem is akarják utolsó pillanatban összecsapni a karácsonyi menüt, azoknak...

 

Bea tippje:

,,Készíts olyan süteményeket, amikkel előre lehet tervezni. Azért szeretem ezt a mézes krémes receptet is, mert még ünnep előtt elkészítheted, ugyanis ez a sütemény akkor isteni, ha áll egy-két, sőt akár 3-4 napot is. "

 

Ezeket láttad már?


 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!