Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gáspár Bea vadonatúj szakácskönyvéből főzött nálunk! - Kóstoljátok meg ti is isteni sztrapacskáját!

A napokban jelent meg Gáspár Bea szakácskönyve, a Bea konyhája. Mindenki kedvenc reality show-s nagyasszonya elsők között nálunk mutatott be egy receptet a könyvből. VIDEÓ!

A Győzike-show felvágott nyelvű Bea asszonya, a Konyhafőnök VIP győztese, majd a Konyhafőnök zsűritagja, fantasztikus borvacsorák szervezője és lebonyolítója most egy szakácskönyvvel rukkolt elő. Persze a Gáspár családot senkinek sem kell bemutatnunk, de Bea szakácskönyvét annál inkább. A kötetből egy teljesen másik Gáspár Bea portréja rajzolódik ki: a receptekhez írt apró történeteken keresztül beleshetünk a kulisszák mögé, ahol egy vibráló egyéniség, egy aggódó anya és egy gondos feleség vár ránk, egy személyben.

Ezúttal Gáspár Bea szakácskönyvéből, a Bea konyhájából mutatunk nektek egy receptet, amit Bea a Nosalty konyhájában dobott össze. Isteni sztrapacska készült, nézzétek meg, hogyan!

Gáspár Bea sztrapacskareceptjét itt találjátok!

Régóta tervben volt már egy saját könyv elkészítése, de először kiadót kellett találni. A BOOOK kiadó nyújtott kezet Beának, így Győző és az egész Gáspár család segítségével alig néhány hónap leforgása alatt elkészült a Bea konyhája.

,,Ez a könyv mindenkinek szól. Kezdő háziasszonyoknak, idősebbeknek és konyhatündéreknek, hogy teszteljék le ők is, milyenek az ételek. Várom a visszajelzést azoktól, akik tudnak főzni, hogy ez tényleg jó könyv-e. De szól azoknak is, akik még nem főztek" – nyilatkozta nekünk legutóbb a mindig sürgő-forgó Bea.

Kérdésünkre, hogy az emberek érdeklődését hogyan lehet ennyi éven át fenntartani, Bea azt mondta:

,,A gasztronómián keresztül máshogy tudom megfogni az embereket, más célközönsége van, mint anno a Győzike Show-nak. Az emberek szeretnek enni, és bár a hülyeségre is mindenki vevő, a gasztronómia az elit rétegnek sem ciki."

De nem ám! Vegyétek, szeressétek Bea konyháját, a sztrapacskája minket maximálisan meggyőzött!

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!