Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gordon Ramsay megevett egy cuki állatot, és ezért sokan utálják

Elstartolt a sztárséf új dokusorozata. Már az első adás nagy port kavart.

Azt már tudjuk, hogy Gordon Ramsay egy dolgot soha sem enne meg, most viszont egy egészen bizarr ételt fogyasztott, ami néhány rajongójának nem tetszett. Vasárnap mutatták be a szabad szájú séf legújabb dokusorozatát a National Geographic-on, a Gordon Ramsay: Uncharted-et (Feltérképezhetetlen). Az első epizódban Ramsay Peruba látogatott, ahol TENGERIMALACOT evett. 

„Nem tudjátok, mit veszítetek. Most mondom, ez isteni!” - mondta a sztárséf a tévékamerába, hozzátéve, hogy a tengerimalac húsa olyan ízű, mint a sült szopós malacé. 

Tengeri malacot egyébként évezredek óta fogyasztanak Peruban, évente több milliót. A tévénézők ennek ellenére teljesen kiborultak azon, amit Ramsay tett. Talán nem meglepő, hogy a legjobban a tengerimalac-tartók voltak felháborodva. Mások pont, hogy megvédték a sztárszakácsot, aki maga is reagált az őt ért támadásokra. Gordon stílusosan csak annyit írt ki közösségi oldalára, hogy a kukacok is finomak, ha jól vannak elkészítve.

Gordon valószínűleg fog még felbolydulást okozni az új műsorával. Laoszban például olyan whiskyt ivott, amiben gekkók aszalódnak.

Ezeket olvastad már?

via Independent

Címlapfotó: Amy Sussman / Staff / Getty Images

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!