Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gusztustalan képpel reklámozza "igazi" hamburgerét a Burger King

A nem éppen hétköznapi reklámot a Burger King készítette, az alig egy perces videóban pedig végignézhetjük, hogyan romlik meg egy igazi Whopper szendvics. 

Pár éve rohamszerűen terjedtek azok a képek az interneten, amelyeken egy csaknem 20 éves McDonald's-os szendvics szerepel. A hamburgeren nem fogott a idő, egyáltalán nem penészesedett meg, a világhírű gyorsétterem szerint azért, mert száraz levegőn természetes, hogy nem lesz baja sem a húsnak, sem a bucinak. A témáról mi is írtunk.

Ezek után nyilván sokan támadták a McDonald's-ot, miszerint aligha lehet természetes alapanyag abban a hamburgerben, amely 20 év alatt nem megy tönkre. A Meki legnagyobb konkurenciája, vagyis a Burger King valószínűleg ezen történések hatására elébe ment a dolgoknak, és világgá kürtölte, hogy a jövőben 400 amerikai gyorsétteremben kivon minden adalékanyagot, ízfokozót, tartósítószert és mesterséges színezéket a Whopper szendvicsekből – írja a Washington Postra hivatkozva a 444.hu.

A Burger King egy reklámot is készített a jó hír mellé, a 45 másodperces hirdetésben egy Whopper 34 napos hanyatlását láthatjuk, ez idő alatt pedig az adalékanyagmentes hamburger teljesen bepenészedik. 

Nézzétek, nagyon látványos videó! 

A Burger King célja, hogy 2020-ig minden amerikai étterméből sikerüljön eltüntetnie az adalékanyagokkal teli ételeket. Reméljük, nem csak onnan.

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!