Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A gyorséttermi személyzet aludt, ezért a részeg srác maga sütötte meg a kajáját

Voltál-e már olyan éhes, mint Alex, aki megunta, hogy senki nem szolgája ki a nyitva tartó amerikai gyorsétteremben éjjel, és elkészítette a saját vacsoráját.

Ha az ember pár röviddel többet iszik a buliban, és éjszaka hazaindul, csak három dolog lebeg a szeme előtt: kaja, ágy, alvás.

És ilyenkor kerül a látóterébe – jobb esetben legalábbis – egy-egy kósza, nonstop bolt, egy gyrosos, esetleg a meki. Amerikában persze nagyobb a kínálat éjjel is a (részegek) szolgálatában álló gyorséttermi egységekből. 

Ezt láttad?

A kér(d)ések, amelyeket szívből utálnak a gyorséttermi dolgozók

Alex Bowen is ezt akarta kihasználni, amikor hajnali 3-kor, pöttyet ittasan besétált egy Waffle House-ba, hogy magához vegyen kisebb mennyiségű szénhidrátot – írja a thisisinsider. Az elvileg nyitva tartó étterem azonban totál kihalt volt, Alex pedig nem talált senkit, aki felvette volna elkeseredett rendelését. Várt tíz percet, majd fogta magát, hátrasétált a konyhába, és elkészítette, amire vágyott – tudni illik egy baconös sajtos steak-et. Sőt, utána el is pakolt maga után, közben pedig kiszúrt egy alvó alkalmazottat.

Képeket is lőtt:

Ha te is inkább otthon készítenéd:

„A srác végig nem ébredt fel, és senki nem is jött be az étterembe, míg ott voltam” – mesélte, és azt is bevallotta, hogy fizetés nélkül távozott, de másnap visszatért rendezni a számlát.Az étterem kerületi vezetője később felkereste őt, és felajánlotta, hogy legyen a Waffle house „titkos vásárlója”, emellett pedig megköszönte, hogy Alex rámutatott alkalmazottjának némileg hiányos munkavégzésére.

Az ABC Newsnak Alex azt nyilatkozta, hogy reméli, legközelebb lesz valaki, aki kiszolgálja majd, de ha nem, az se baj... 

„Tudni fogom, mit kell tennem”.

Te mit tettél volna a helyében?

...és ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!