Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hallottál már a koriander gyűlölők klubjáról?

Vannak megosztó ételek, amit csak imádni vagy utálni lehet. A koriander minden kétséget kizáróan egy ilyen növény. Most egyesültek azok, akik ki nem állhatják ezt a fűszert!

Mindig elképedve nézem, ha egy barátom hatalmas marékkal szórja a frissen készült fogásra az egyik legnagyobb „étel ellenségemet”, a koriandert. Gyermekkoromban tökéletesen megvoltam nélküle, majd, ahogy egyre elterjedtebb és kedveltebb lett, ahogy felnőttem, lépten-nyomon szembekerültem vele, de azóta sem sikerült barátságot kötnünk az ismert fűszernövénnyel.

Tudom, hogy ezzel a fóbiámmal messze nem vagyok egyedül, és azok közé tartozom, akik sajnálatosan azt a bizonyos furcsa ízt érzik ki belőle. Amikor ráharapok, olyan mintha szappant ennék, ennek kémiai okairól mi is írtunk korábban. Személy szerint el tudom fogadni azokat, akik bőszen meghintik vele az ételeiket, de vannak, akik erre képtelenek.

Most azok, akik arra vágynak, hogy egy közösséghez tartozzanak és együttes erővel utálják ősellenségüket, csatlakozhatnak az „I Hate Coriander”, vagyis a „Gyűlölöm a koriandert” elnevezésű Facebook- csoporthoz, ami egészen elképesztő, de már közel negyedmillió követőt számlál.

Az oldalhoz rengetegen csatlakoznak napi szinten és folyamatosan töltenek fel képeket, amelyeken negatív színben tüntetik fel a koriandert, vagy éppen olyan mémeket tesznek ki, amelyből kiderül, hogy már az is probléma, hogy egyáltalán a világon van ez a növény. Találunk tetoválásokat is „utálom a koriandert” felirattal, míg egyesek szerint, „ha a koriander nap lenne, hétfőnek hívnák”.

A csoport létrehozója és egyben a „mozgalom” élharcosa Jack Baily Sydneyből, aki használati tárgyakat is árusít a híressé vált felirattal, így bárki magán viselheti akár póló formájában, hogy mit gondol a koriander-helyzetről, szóval ő anyagilag is elég jól járhat.

Ennek a feltöltött videónak a tanulsága szerint ez a tökéletes elkészítési mód:

Bárki szabadon eldöntheti, melyik tábort erősíti, de még akkor sem kell csatlakoznunk a furcsa csoporthoz, ha mi magunk sem szeretjük a koriandert, hiszen sosem lehet tudni, még az is lehet, hogy idővel egyszer megszeretjük.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: I Hate Coriander facebook

via ladbible.com, demilked.com

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!