Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hasáról posztolt őszinte képet a négy gyerekes anya, az internet imádja

Szinte minden valaha szült anyát maga mellé állított ez a fiatal nő azzal, hogy kiposztolta csupasz hasát az internetre.

Anyák örökös problémája, hogy mit gondol róluk férjük, a külvilág vagy a social média szülés után – főleg, ami az alakjukat illeti. Most akkor tényleg ciki lenne, hogy nem vagyunk tiptop, filigrán, feszes, ruganyos mellű és lapos hasú nőcik nem sokkal az első (vagy sokadik) gyerek után?

Ezt láttad?

85 kilót adott le – és nem szégyelli!

Erre a kérdésre adott határozott nemleges választ Mel Watts, aki két évvel legutóbbi (sorban a negyedik) gyermeke megszületése után posztolt önmagáról, legfőképp hasáról egy fotót. A sorstárs anyák beindultak, és egy emberként álltak ki a tökéletelenség elfogadása mellett.

Íme a fotó a korántsem tökéletes testről:

Mel ironikusan kommentálta is a fotót:

„Rögtön jövök, csak megvárom, amíg a testem visszaváltozik a szülés előtti állapotába.”

Hozzátette, hogy 16 éves kori cicijeit is elfogadná, akkori pszichés állapotával egyetemben.

„Nem, egyik sem jön vissza...soha semmi nem lesz ugyanolyan, miután szültél, sem a lelked, sem a tested. Annak vége, mint ahogy annak is, hogy késő éjjel feküdj, és másnap frissen, kipihenten ébredj.”

Ezt a változást azonban el kell fogadni, és örülni kell neki – mondja.

„Vagy viseljük a sebeinket kívül, vagy megéljük a változásokat belül. Senki sem ugyanúgy jön ki a szülésről, mint ahogyan besétált oda. Szeresd, amid van, ha meg nem tetszik, tegyél ellene. Hidd el, képes vagy szeretni önmagad úgy, ahogy vagy, ha pedig valaki mást mond...nincs rá szükséged, igaz?”

Az pedig, hogy rengeteg celebanya mutatkozik akár már pár héttel szülés után full sminkben, lapos hassal és gyönyörű mellekkel, ragyogva, a Photoshopnak, a plasztikának vagy a béranyának köszönhető.

A kommentelők imádják Melt azért, mert vállalta hasát, hiszen hasonló posztokkal sokat segít minden olyan nőn, aki kételkedik magában és szülés utáni nőiességében. 

Instagramját itt találjátok!

Ezeket is nézd meg:


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!