Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hatalmas fogyása után négy és fél kiló bőr maradt ennek a lánynak a testén

Majdnem testsúlya felétől sikerült megszabadulnia egy 26 éves nőnek, megnyúlt bőre miatt mégsem volt igazán elégedett az eredménnyel.

Az amerikai Michelle Bakal gyerekkora óta küzdött túlsúlyával, ami miatt rengeteget bántották. Ezért egy idő után meggyűlölte a testét és saját magát, és 16 éves korában drogozni kezdett. Ez alatt az idő alatt még tovább hízott, legsúlyosabb időszakában 171 kilót nyomott és már csak a 4 XL-es ruhák mentek rá.

A változás kezdete 

Öt évvel ezelőtt azonban ráébredt, hogy nem élheti tovább így az életét, változtatnia kell és el kell hagynia a rossz szokásait, ha egészséges szeretne lenni. Elvonóra ment, ahol rájött, az ételre is drogként tekintett és arra használta, hogy kitöltsön valamilyen űrt az életében. Úgy döntött, hogyha le tud szokni a heroinról, akkor a fogyás is sikerülni fog. 

Fogyásának története 

2017-ben végül orvosi segítséget is kért, majd kés alá feküdt és elvégeztek rajta egy gyomorszűkítő műtétet. Persze ez csak a kezdő lökés volt számára, hiszen önmagában ez nagyon kevés lett volna. Michelle elkezdett helyesen táplálkozni és aktívan sportolni, miután már lehetett. Végül 86 kilótól szabadult meg, bár fogyása miatt rengeteg bőrt – több mint 4,5 kilót – kellett idén sebészi úton eltávolítani a testéről. Michelle azóta boldogabb, mint valaha és elképesztően jól érzi magát végre a bőrében. 

Igazi happy end 

Michelle annyira megszerette új életmódját és a mozgást, hogy azóta edzőként dolgozik. Hetente ötször megy le a terembe és minden hétvégén elmegy a férjével túrázni. Állítása szerint, ha ő, aki heroinfüggő és 171 kiló volt, meg tudta csinálni, akkor bárki képes rá.

Ezeket olvastad már? 

via 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!