Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A hét szakácsa: esztersilver

Eheti kiemelt szakácsunk: esztersilver, alias Eszter, rögtön sütikészítéssel kezdte konyhai pályafutását. Most egy ideig nélkülöznünk kell receptjeit, nemsokára édesanya lesz.

Gyermekkorom óta tüsténkedtem a nagymamáim és az édesanyám mellett a konyhában, rengeteget sütöttek-főztek. Kaptam kis kötényt, deszkát, sodrófát, ezekkel alkothattam én is.

Aztán abbamaradt pár évre, majd 8-9 évvel ezelőtt újra kedvet kaptam hozzá, eleinte csak sütöttem, majd a főzésbe is belekóstoltam. Szenvedélyesen gyűjtöm a szakácskönyveket, imádok ezekből főzni, emellett a gasztronómiai újságokat sem vetem meg.

Kuglófvariációk Eszter konyhájából

A nagy melegeket leszámítva sokat főzök a családnak, bármit a magyar konyhától kezdve az indiaiig, a lényeg hogy változatos legyen, és szerencsére nem vagyunk válogatósak sem.

Muffin-csokor

Pár éve kaptam egy fényképezőgépet, és a fotózás  nagy szenvedély lett. Sokszor több időt töltök az étel fotózásával, mint az elkészítésével. Eleinte borzalmas képeket készítettem, aztán kezdtem ráérezni, és egyre jobbak születtek. Az újságokat és az internetet is böngészni kezdtem az ételfotózással kapcsolatban, annyira érdekelt a téma.

Főételek Eszter ajánlásával

Mostanában nincs időm feltölteni az új képeket és recepteket, mivel egyre több teendőm lett, és hamarosan édesanya leszek!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!