Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A hét szakácsa: Margó

Eheti kiemelt szakácsunk, Margó csak felnőttkorában kedvelte meg a sütés-főzést, de akkor annál inkább! Most kecskeméti konyhájában készíti a szebbnél szebb finomságokat.

Nem mindig gondoltam úgy, hogy a sütés-főzés szórakoztató dolog, más dolgokban sokkal szívesebben éltem ki a kreativitásom!  Ahogy telt múlt az idő, megváltoztak a dolgok, szívesen sütögettem, örömet okozott, ha egy-egy pitém nemcsak finomra, de csinosra is sikeredett.

Egyszer csak azon kaptam magam, hogy tortát díszítek, kekszet csomagolok, tésztavirágot készítek egy kalács tetejére, vagy tündértortát tervezek egy jegyzetfüzet lapjára…

Sós sütik Margó konyhájából

Sok örömet ad, hogy a családom, barátaim, kedves ismerőseim szeretik a főztömet, az, hogy „megelőlegzik” nekem a bizalmukat, és még kóstolás előtt azt mondják: „Ez biztosan finom lesz!”

Édes finomságok Margó ajánlásával

Köszönöm, hogy a hét szakácsa lehettem Nálatok, kicsit meg is szeppentem, de nagyon nagy örömet okoztatok! Hálás vagyok mindenkinek, aki megosztja velünk kipróbált receptjeit, jó ide jönni, jó innen meríteni!

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Morgan
Margó / Morgan Thu, 2015-03-26 20:32

Nagyon szépen köszönöm! Hálás vagyok a kedves szavakért, a biztatásért! :)))