Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A hét szakácsa: Márti

Márti immáron hat éve osztja meg veletek receptjeit, melyeken bárki láthatja a sok-sok odafigyelést és szeretetet. Ismerjétek meg történetét!

Büszke vagyok, és nagyon örülök, hogy bekerülhettem ide, erre a valóban praktikus oldalra. Bár mostanában egy kicsit elhanyagoltam a feltöltést, azért nagyon sokat barangoltam itt.

Rólam csak annyit, hogy mikor kislány voltam, és anyukám főzött, tuti ott voltam a konyhában, és a fedőkkel játszottam, vagy bármi más „nagyon hasznos” dolgot csináltam, amitől gondolom anyának felállt a haja, de  mégis ott maradhattam. Aztán, mikor már nagyobbacska voltam, tudtam segíteni is, pl. csipetkét csipkedtem, vagy a házi tésztát vágtam – mivel mindenféle tésztát Ő maga gyúrt. 

Édes tortaélmények Mártival

Szeretek sütni-főzni. A párom állandóan mondja, hogy pihenjek is néha, majd veszünk a boltban sütit. Párszor megfogadtam, de megbántam. Azonkívül pedig rettenetesen szeretem látni, hogy amivel én esetleg órákig dolgozom (örömmel), az mindenkinek nagyon ízlik, és pillanatok alatt fogy el. Anyukám mindig mondja, hogy pályát tévesztettem. Lehet, hogy igaza van. 

Mindenféle konyhát szeretek, de a magyar az igazi.

Ízesített sós tészták a sütőből, ahogy Márti készíti

Nyaranta sokat bográcsozunk, grillezünk. Bár azt mondják, ez férfimunka, ez nálunk nem így van, kivéve, ha a fiam ott van, mert Ő legalább akkora konyhatündér, mint én. Imád a konyhában tevékenykedni.

Husi tésztán és tésztában a'la Márti

Szeretem a tévé gasztroműsorait nézni, sok remek ötlettel szolgálnak. És hát itt az interneten is van bőven sütés- főzés, el lehet az időt tölteni a receptek böngészésével.
Mottóm nem változott: „Csak az főz igazán jól, aki szereti is csinálni, no és enni is szeret!”

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!