Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A hét szakácsa: pipőke

E heti kiemelt szakácsunk pipőke, alias Bogi, tíz éve érkezett a fővárosba. A sütés-főzés a kreativitás megélését, az új ízek és tálalási technikák keresését jelenti számára.

Kollégista koromban egyik barátnőm hatására kezdtem el kísérletezgetni a konyhában, aztán elsodort minket egymástól az élet, de körülbelül két éve ismét felvettük a barátság fonalát, és szintén az ő hatására kezdtem egészségesebben táplálkozni. Újra elmerültem a konyha világában, a régi és újabb szakácskönyvek és persze a nosalty-s receptek tengerében.

Könnyű fogások pipőkétől

Persze addig is főzőcskéztem, de nem tartottam szem előtt a tudatos táplálkozást. Ma is szívesen fogyasztok egy jó lángost, zöldséges palacsintát vagy egy szelet angol gyümölcskenyeret, de a tudatosság és az alapanyag-választás ezek esetében is fontos nálam.

Süss Bogival ilyen finomságokat!

Mostanság szívesen kísérletezgetek muffinokkal, igaz, hogy gyakorlatilag ezek a legegyszerűbb édes sütik, de nagy örömmel tölt el, ha meglephetem a barátaimat, a családomat, a barátomat, a munkatársaimat, akik mind lelkes és kritikus fogyasztói az elkészült édes és sós verzióknak.

Egészséges muffinok Bogi ajánlásával

Nagy álmom egy saját muffinozó, ahol a hedonista muffinoktól a vegán muffinokig mindenki megtalálná a kedvére valót egy jó turmix vagy tea társaságában.
A sütés-főzés mindig boldogsággal tölt el, számomra ez a kreativitásom megélése.

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!