Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A hét szakácsa: sanila

Eheti kiemelt szakácsunk: sanila, alias Mariann imádja ezt az időszakot, mivel az eltevés a szakterülete. Hidegtálak terén is gyakorlott, nézzétek ezt az aszpikos csodát!

Nagyon megörültem a felkérésnek, először nem hittem el...18 éves korom óta főzök, sütök. Először szakácskönyvből kezdtem, majd rájöttem, hogy ha magam variálom sokkal jobb, idővel kialakult mit hogyan kell csinálni.

Mostanra elmondhatom magamról „ nincs előttem lehetetlen :D ” Alapjáraton a főzés nem a kedvenc tevékenységem, de mivel nagyon szeretjük az új ízeket és a különleges ételeket, ezért mindig találok valamit ami rávesz. Szeretjük nagyon a görög konyhát és persze más nemzet ételeit is. Szívesen kipróbáljuk, ha valamilyen új recepttel bővül a gyűjteményem.. A sütés, savanyítás, fűszerek készítése közelebb áll hozzám.

Mariann legjobb ételízesítői házilag!

Szívesen készítek hidegtálakat alkalmakra, ezzel pár éve első díjat is nyertem egy versenyen amikor felkértek, hogy képviseljem a felkérőimet. 

Otthon voltam Gyesen, ezért sok időm volt foglalkozni a sütéssel, főzéssel és a boszorkánykonyhám üzemeltetésével.  Szívesen készítek kihívásnak tűnő süteményeket, tortákat, szörpöket, mézeket, a gyerekeknek mindig van valami különleges kérése  ami mindig feladja az újabb házi feladatot. 

További szuper trükkök Mariann ajánlásával

Bár sajnos mostanra már elég kevés időm van, de mindig szakítok rá időt.  Nagyon szeretem a Nosalty-t szívesen olvasom, és osztom meg én is a receptjeim, mert mindig tanul valami újat az ember.

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!