Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: 12 utált LEVES a 12 csillagjegy számára

Az ovis, sulis menza óta sokan nem térnek magukhoz egy-egy étel tekintetében. A levesek sem kivételek, pedig minden utált fogás elkészíthető istenien is, higgyétek el!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A cukrozott, rizzsel feltöltött paradicsomleves menza óta nem kedvence.


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Az aprólékból készült BECSINÁLT leves, aminek a nevétől is fejen áll.


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Zellerkrémleves – a zeller maga. Nem.


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. 
Zöldbableves nagy, harsogó, szálas zöldbabokkal. Nem szeretjük.

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Káposztás-virslis frankfurti leves, nem igazán kedvelik.

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A menzás, sokszor forrón tálalt, édes, szegfűszeges ízvilág nem éppen favorit náluk.


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Lebbencsleves! Te jó ég, mennyire nem tudták sose szívükbe zárni!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Gombaleves – a főszereplőt nem sok oroszlán kedveli.

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Fokhagymakrémleves? Miért lenne az jó?

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. TOJÁSLEVES benne úszó, fehér, nyákos darabkákkal, brrr....


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Leves, amiben hal van. Nehogymár.


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Levesek, amelyek hidegek. Na ne. 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!