Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: 7 évre szóló változások jönnek, ezekkel a sajtos ételekkel éljük túl a következő napokat!

Szerdán 84 év után az Uránusz átlép a bikába, ez az átállás pedig a következő hét évre meghatározza ételünket. A következő napokban ezekre a sajtos ételekre lesz szükségünk!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A születésnapi időszakban végre neked is megjön a kedved egy már régóta várt bulizáshoz, így éppen itt az ideje, hogy a hétvégén kilépj a komfortzónádból, és átadd magad az élvezeteknek. Ehhez az alkalomhoz  tökéletesen passzol ez a négysajtos rántott golyó. 


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Szerdán az Uránusz belép a bikába, emiatt pedig ugyan nem tudatosan, de könnyen frusztrálttá válsz és azt hiheted, mindenki a te nyakadba akarja akasztani ügyes bajos gondjait. Nem szabad rögtön felkapni a vizet, igazából mindenki jót akar neked. 


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik.  A bolygók átállása miatt nagy változás várható az életedben, elvből mindenhez sokkal pozitívabban és lazábban állsz majd hozzá, lelkesebb és merészebb leszel a munka és a magánélet terén is. A vasárnap a te napod, itt az ideje, hogy valami extra finomságot készíts!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  A héten egy olyan emberrel hozhat össze a sors, akivel már évek óta nem találkoztál (és lehet, nem is szerettél volna). A találkozás azonban nem sülhet el rosszul, hétvégén pedig végre lesz alkalmad egy kicsit magaddal foglalkozni. Ne a főzéssel teljen el az idő, készítsd el ezt az egyszerű, de nagyszerű tésztát!
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Rugalmasság, nyitottság. A következő időszakban ezeknek a tulajdonságoknak kell eleget tenned az életben, a hét viszont csupa izgalmat és lehetőséget rejt magában. Add ki magadból a feszültséget, sétálj nagyokat, beszéld ki magadból, amit nyomaszt, és főzz egy extra mexikói rizses babot!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Kicsit úgy érezheted, mintha megállt volna az idő és semmi sem történne az életedben, pedig valójában minden, amit körülötted történik rád is hatással lesz. Nagyon elfoglalt a heted? Ez a corn dog gyorsan elkészül, és biztosan sikered lesz vele a barátok között. 


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Ez a hét a nem várt találkozásokról fog szólni, és könnyen meglehet, hogy egy régen eltűnt személy felkavarja az életed. Ha tehetetlennek érzed magad a helyzetben, hívd össze a legjobb barátokat és beszéljétek ki az esetet egy ízletes sajtos galuska mellett!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Optimista hangulat és feltűnő jókedv jellemzi majd a hetedet, legyél azonban felkészülve néhány változásra a munkahelyeden. Ha sokáig szólít a kötelesség az irodában, és nem marad másra időd, készíts egy finom sajtos-gombás rakott csirkemellet. 

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Újabb terveket szövögetsz, amik igencsak lefoglalják az agyadat. Beújítanál valami új recepttel? Próbáld ki ezt a tejfölben sült csirkés gnocchit!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Mostanában sokat dolgozol, nem szánsz elég időt a pihenésre. Hétvégén szánj végre magadra is időt, pihend ki magad és egyél finomakat! Például ezt a sajtos-baconös rakott krumplit. 


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Pörgős időszaknak nézel elébe, azonban nem szabad mindent bevállalni, ami szembe jön, ugyanis hamar és könnyen elveszítheted a fonalat, ha egyszerre több dologra kell figyelned. Kicsit lassíts, vegyél egy nagy levegőt, és ne felejts el időt szánni a finom falatokra se!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Új terveket kezdesz el szövögetni, a következő időszakban pedig még időt is tudsz szánni arra, hogy ezeket a terveket szépen kidolgozd és megvalósítsd. Mi csak annyit mondunk, hajrá! 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!