Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

HETI ÉTELHOROSZKÓP: döntsd el csillagjegyed alapján, mit főzöl a héten!

Ha picit tanácstalanul indultál neki a hétnek, ami a főzést illeti, ne hezitálj tovább, csak pillants rá ételhoroszkópunkra!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot – a héten (is) figyeljen a helyes hús-zöldségarányra!

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Jó, ha figyel, hogy inkább a zsírszegény, párolt, grill vagy natúr húsokat, ételeket fogyassza: 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A héten többször is a sütő elé kell állnia, gyors sütivalókat mutatunk neki: 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat – a főzelékek nagy kedvencei, még ilyenkor, télen is:

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Tervezi, hogy kevesebb húst eszik majd a jövőben, ezért most húsos fogások zöldséges alternatíváit hoztuk neki:

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Általában édesszájúak, mutatunk pár gyors megoldást nassoláshoz:

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Jó, ha kicsit behúzza a nadrágszíjat, maradjon az olcsó alapanyagoknál:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Mindig nyitott az újra, kísérletező kedvű a konyhában is:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus – mostanában a házias ízeket hiányolja, így a héten ezeket főzi:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Sokat sportol, ezért energiadús, egészséges fogásokat kínálunk neki:

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A családja nagy tésztamániás, mutatnunk pár olaszos fogást:

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Főzzön sok levest, úgysem iszik elég folyadékot!

ÉS EZEKET LÁTTAD?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!