Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ettől a főételtől kiszalad a csillagjegyed a világból

Utált menzás ételek, amiket a mai napig nem bírtunk megszeretni? Van egy pár - most csillagjegyekre osztottuk a gyűlölet tárgyait.

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Amit sehogy sem bírt jó szívvel lenyelni régen, és most se a kedvence, az a vadas. 


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Hogy miii, halat kell enni? Erről nem volt szó!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Ha belsőség, főleg, ha szalontüdő, akkor menekülőre fogják.


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Ha körömpörköltbe botlanak, szinte biztos, hogy kirázza őket a hideg.
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt vanA nyilasok a resztelt májtól kapnak sikítófrászt.

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A tojáspörkölttel hadilábon állnak – hol a hús?


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Hús meggymártással? SEMMIKÉPP!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A rántott párizsi az, amit nem tudnak értelmezni.

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. GOMBA! Rágós, íztelen, és még a panír sem menti meg – szerintük.

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ők a rántott zöldségekért nem rajonganak – a panír oké, de a belőle kibucskázó nyálkás tök vagy patisszon miért jó?


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Emlegesd előttük a pacalpörköltet, tuti, hogy csak a hátukat látod majd.


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ha káposztás tésztát tesznek eléjük, lehet rajta cukor is, bors is, ők meg nem eszik.

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!