Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ez a CUKKINIS ÉTEL vagy Te csillagjegyed alapján

Ha a héten csak egy ételt készítesz el, legyen ez a cukkinis finomság...csillagjegyed alapján! Ha pedig egy másik fogás szimpatikusabb, csenj egy másik jegytől ötletet!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Új recept az oldalunkon, kóstoltuk, csak ajánlani tudjuk!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Isteni külső, fantasztikus belső!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Egyik leggusztább tésztareceptünk, ráadásul trendi egyedényes verzió!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Palacsintatésztás cukkini mindenkinek, aki a bundázott ételek bolondja:
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Lepényke cukkiniből és krumpliból – a tökéletes nass:
 


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Megbolondított rántott hús:


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Ez a lepény pedig hét nyelven beszél: 

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Töltsd meg a cukkinidet!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Sűrű leves hagymával és baconnel:
 

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Alufóliás csirke zöldségekkel:


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Süti is jár, méghozzá cukkiniből!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Legjobb vacsora vagy reggeli lesz belőle!

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Accca
Accca Tue, 2018-09-18 11:22

Éppen elég lett volna, ha csak jó cukkinis recepteket ajánlotok. Nem kell idekeverni az asztrológiát.