Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti Ételhoroszkóp: Ez az édes, nyári NYALÁNKSÁG illik a csillagjegyedhez

Nézd meg, mit sugallnak a csillagok, és ha eddig nem volt a kedvenced, készítsd el a neked javasolt édes krémet. Figyelem, kipróbálhatod a többi csillagjegy desszertjét is! 

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Édesen fanyar ízvilág a citromnak köszönhetően, krémesen lágy állag a joghurttól, ez a krém nagy kedvence.


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Ezt a gyorsan elkészíthető, csupa csokoládés élvezetet sosem tudja visszautasítani!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Meg az, hogy amíg csak van eper, nem tudnak leállni ennek a kanalazásáról.


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókörük és nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Az áfonya egyenesen megigézi a jegy tulajdonosait, ráadásul már a reggel is indulhat eme finomsággal.

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Gyengéje a fehércsokoládé minden formája, pláne, ha krém formában érkezik!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Könnyed, átható ízélménnyel támad az isteni finom málna, amiből sosem elég nekik!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Nektarin, keksz, vaníliafagyi? Csak szépen, rétegesen, minden mennyeiből jusson bőven!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Csokoládé? Természetesen! De az oroszlánoknak még egy kis avokádó is belefér az élvezetekbe!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A túrós édes krémek megszállottja!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A gyerekkori klasszikusnak egyszerűen nem tudnak nemet mondani, főleg gyümölcsökkel felturbózva.


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A barackot minden formájában előszeretettel dézsmálja, most ezt a habos különlegességet hoztuk neki:

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A könnyed állagú, habos desszertkölteményekkel vehetjük le a lábáról, mint ez is:

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!