Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ez a húsvéti fogás illik a csillagjegyedhez

Ha nincs ötleted húsvétra, és nyakadon a döntés, mit süss és főzz, segítünk - méghozzá horoszkópod alapján. De természetesen a többi csillagjegytől is lophatsz ötleteket!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A húsvéti napokban is kell levest enni – finom ünnepi leveseket mutatunk:

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Ünnepi húsos fogásokat kínálunk neki, a sonkán túl:
 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A húsvéti időszakra jöjjenek a mézes krémesek!

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szív jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat – készüljenek a tavaszra és az ünnepre hidegtálakkal!

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Nekik most tojássalátákat ajánlunk, hátha a tavasz is megjön velük!

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Legtöbbjük szereti a halat – készítsék most sok zöldséggel, ahogy tavasszal (is) kell!

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Répatortát süt húsvétra, úgy döntött:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A medvehagymás sós rágcsák a szezon kedvencei náluk:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus – ha fogytán van a köretötletekből, most ebben segítünk, ezek az ünnepi asztalon is jól mutatnak majd:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Házi sonkával készül a húsvétra:

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együtt érző lélek. Kalács nélkül nincs húsvét, süsse házilag!

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Készítsen húsvéti aprósütiket, nem bánja meg a család sem!

ÉS EZEKET LÁTTAD?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!