Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ez az ikonikus KARÁCSONYI fogás illik csillagjegyedhez

Így két héttel a legszebb ünnep előtt mi más lehetne ételhoroszkópunk témája, mint a legtipikusabb karácsonyi fogások?

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A halaknak kapásból a legfincsibb süti, a zserbó jutott!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Diós guba, ami most tortaköntöst kapott, és de jól tette!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Borleves, sokak kedvence, ami az évben csak ilyenkor kerül az asztalra:


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Mézes-krémes, ezúttal kókuszos változatban:

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Rántsd ki a halat, ezúttal különleges bundában!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Bejgli, bejgli, bejgli, minden mennyiségben és ízben:


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Az aszalt szilvával töltött húsok időszaka ez:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Hókifli nélkül nem karácsony a karácsony!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A rákok nem ráklevest kapnak, de majdnem! Nekik a halászlé jutott:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Sült kacsacomb – az egyik legfincsibb húsos fogás!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Harcsapaprikás selymesen-krémesen, ami egy igazán karácsonyi és gyors (!) fogás:

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Majonézes krumplisaláta, a tökéletes hal- és húskísérő. 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!