Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ez a klasszik MENZÁS étel illik hozzád a héten!

Te a zöldborsófőzelékre vagy a milánóira gerjedtél kicsiként? Esetleg a kagylótésztás pörkölt őrjített meg? Na lássuk mindezt csillagjegy alapján!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Krumplifőzelék fasírttal – mai napig kedvencünk.


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Meggymártás sertéssel vagy marhával, darával – elég megosztó volt!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Sokan szerették, de azért az ellenzék táborát is gazdagítottuk páran.


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Milánói a gyerekkedvenc lukas csőtésztával, makarónival!
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Paradicsomleves betűtésztával vagy rizzsel – nem kérdés, melyikkel imádtuk jobban...


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Sertéspörkölt kagylótésztával vagy galuskával, awww...


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Diós tejbegrízzel nem sűrűn találkoztunk, de a kakaó és a fahéj is gyakori volt. Jó folyós grízzel! 

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A másik favorit az édeskésre főzött zöldborsófőzi volt:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Gríz és baracklekvár – szeretted vagy utáltad?

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Sárgaborsófőzelék – ez is táborokra osztotta az ovis/sulis közösségeket!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Mákos tészta – jöhet?

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ééééééés a végső lövés, a legjobb, legfinomabb, várva-várt étek a menzáról:  

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!