Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti Ételhoroszkóp: ez a MAGYAROS LEVES illik a csillagjegyedhez

Eltalálták a csillagok a kedvencedet, vagy inkább egy másik jegy levesét csakliznád el? 

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Ezt a sűrű betyárlevest a lapocka mellett a kapor és a vargánya teszi feledhetetlenné!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A tyúkhúsleves a levesek alfája és omegája. Ki nem szereti?


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A gulyás a téli időszak megmentője, de igaziból nyáron is kanalaznánk. Menjen bele sok csipetke!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Savanykás borsós-tejfölös-tárkonyos finomság, az elhanyagolt pulykából: 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Zöldbableves sok tejföllel, nem csak nyáron.

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A palóc az egyik kedvenc levesetek, tudtátok, hogy eredetileg ürühúsból illetve juhhúsból észül?


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Csülök + kolbász + bab, az örök trió.

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Sok tejföllel az igazi!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Csipetke/vajgaluska és zöldborsó, aminek ezúttal csirkeszárnyas alap ágyaz meg:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A krumplinak pedig a kolbász a legjobb barátja!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Szilveszter ide vagy oda, miért ne lehetne legalább olyan sűrűn fogyasztani, mint a bablevest? A füstölt csülök kötelező bele!

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A legkedvencebb gombócos levesünk:

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!