Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

HETI ÉTELHOROSZKÓP: ez a retró SALÁTA illik legjobban a csillagjegyedhez

Korhely, kukorica, krumpli, tojás – csak pár a nagy kedvencek közül. Hozzád melyik illik?

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Mi lehetne klasszikusabb, mint a franciasaláta?


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A retró tejfölös ubisaliért él-hal.


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Sajtsaláta, ezúttal zellerrel – a bakok egyik kedvence. 


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Na meg a krémes tojássalátákat.

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A jófajta ecetes krumplisaláták óriás favoritok nála!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A klasszik, zsíros húsok mellé való paradicsomsalátát gyakran választják, ha étteremben járnak. 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A káposztás-virslis korhelysalátát sűrűn készítik, azon egyszerű oknál fogva, hogy imádják.

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Sűrű, krémes kukoricasaláta majonézzel, úgy, mint a nyolcvanas években...jöhet?

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Ha már saláta, legyen húsos!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Az igencsak retró párizsis salátát viszont kiskoruk óta imádják!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Bár a majonézes krumpli a karácsonyi asztalok fontos kelléke, a bika gyakori vendége év közben is.

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A saláta nem saláta tészta nélkül, hogy tényleg jól is lakjunk! 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!