Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ez a VEGÁN étel illik a csillagjegyedhez 2020-ban

A 2020-as évben szeretnénk minél több állati eredetű alapanyagot mellőzni, és a szezonális, növényi eredetű összetevőkre koncentrálni. Vajon melyik vegán fogás a te párod?

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A humusz céklával még fincsibb és gyönyörűbb. Nézd ezt a színt!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Snickers áfonyával, ami vetekszik az igazival!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Ez a virító színű fasírt bizony lilakáposztával készül!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Elképesztően hangzik, de ezen a képen valóban minden vegán – a „pörcért” külön megéri kipróbálni!

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A meggy és a csoki nagyon jóban vannak ebben a süteményben, kóstold meg!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Ez a guszta hortobágyi bizony tojás-,  tej-, tejszín- és húsmentes!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Gombapörkölt kuszkusszal, de a köret rajtad áll – mondjuk egy növényi tejfölpótló is isteni lenne a tetején!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Egy nagyon ütős vegán hamburger, amiből, hidd el, nem fog hiányozni semmi!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Gyönyörű zöldségek zöldfűszerrel, a sütőből:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Egy nagyon is egészségtudatos marcipános sütemény az ikrek párja!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Nagy kedvenc: lángos gabonatejjel és vegán sajttal! Hidd el, működik!

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Gyönyörű sajttortácska állati eredetű összetevők nélkül!

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!