Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: Ezek az ételek hozzanak szerencsét a héten csillagjegyed alapján!

Újabb rövid hétnek nézünk elébe, bár a hét közepén lévő egynapos szünet sok mindenkinek felkavarhatja a megszokott ritmust. Ezekkel az ételekkel tuti szerencsésen telik a hét!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Rengeteg energiával vágsz neki a hétnek, a hét közepén viszont olyan hírek érkezhetnek, amin könnyen felhúzod magad. A hét második része ettől függetlenül jó hangulatban fog telni, koronázd meg a legsikeresebb napodat egy finom, friss és egészséges cukkinifőzelékkel!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Vigyázz, mire költesz a héten, a hónap első napjaiban még lehetnek olyan anyagi gondjaid, ami egész hónapon át végigkísér. A hétvége különlegesnek ígérkezik, éppen ezért egy különleges ételt ajánlunk neked!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A héten nosztalgikus hangulatban leszel, éppen ezért ajánljuk, hogy a szerdai szabadnapot töltsd a családdal, ezt a jó szokásodat pedig a hétvégén se hanyagold el. A maradék két munkanap fárasztó lehet, ez az egyszerű borsos tokány viszont segít átvészelni a nehezebb napokat is!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  A héten több olyan napod is lehet, amelyen stresszes és ideges leszel akkor is, ha nincs rá különösebb okod. A hétvége már nyugodtan és pihenősen fog telni, a könnyebb napokon csináld meg ezt a szép, könnyű és finom hortobágyi húsos gombócot!
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Kirobbanó energiában leszel méghozzá annyira, hogy még május 1-én sem lesz kedved otthon feküdni és pihenni. Használd ki a szabad napokat, kirándulj, sportolj, egyszerűen csak érezd jól magad!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Nem indul valami jól a heted, mondhatni te magad kevered bele egy kellemetlen szituációba. Maradj nyugodt és előzékeny, csütörtökre már szertefoszlanak fölötted az összegyűlt felhők. Mivel dobd fel a napodat? Egy egyszerű, de nagyszerű krumplilevessel!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Kicsit ingerlékeny lehetsz a következő napokban, ami többnyire a szürke, hűvös időjárásnak köszönhető. Próbálj meg relaxálni, töltsd a szabadidődet kreatív dolgok kitalálásával. 

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A hét második felében új lehetőségek találnak meg téged, egy kis időt azonban mindig adj magadnak azelőtt, hogy döntesz!  

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Bár a hét első napjai nem telnek túl jó hangulatban, szerdát követően nagyon optimista leszel, ráadásul a munkahelyeden is tündökölni fogsz. Töltsd fel magad egy igazi finom ebéddel a borúsabb napokon is!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Iszonyat paprikás hangulatban vagy egész héten, minden és mindenki az agyadra megy. Lehet nem ártana szerda mellett egy extra szabadnapot kivenned, amin csak és kizárólag magaddal foglalkozol. 


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Elég hullámzó lesz számodra ez a hét, míg az egyik nap alig van kedved kimozdulni az ágyból, a következő napon már legszívesebben mindenhol ott lennél, ahova csak hívnak. A hétvégi baráti találkozókra mondj IGENT!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A hét közepe a legjobb alakalom arra, hogy rendet tegyél az életedben! A fontos és hivatalos dolgokat szervezd csütörtökre vagy péntekre, a hét többi napján pedig engedj meg magadnak egy kis lustulást. 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!