Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: Ezeket az ételeket próbáld ki 2019-ben csillagjegyed alapján

A 2019-es év első heti ételhoroszkópjában olyan fogásokat mutatunk Nektek, amelyeket mindenképpen érdemes lesz ebben az évben kipróbálnotok. 

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Hogy jól induljon az éved, próbáld ki csirkemellből készült Wellington szeletünket. Garantáltan nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy elkészíted!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Végre elérkezett az idő, hogy éttermek és rendelés helyett idén többször kipróbáld magad a konyhában. Ez a gyönyörű oldalas csak első látásra tűnik nehéznek. 


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Próbáltál már kacsát sütni? Félsz, hogy kiszárad a hús vagy nem lesz elég ropogós a bőre? Kövesd pontról pontra ezt a receptet, és mindenkit leveszel a lábáról életed első sült kacsájával. 


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Sokan félnek sertéshúst készíteni, ez a finom, fűszeres tarja rajtad sem fog kifogni, egyedül abbahagyni lesz nehéz. 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Az idei év a pihentető utazásokról fog szólni. Ha az olasz kultúra és ízvilág kedvelője vagy, próbáld ki ezt az ízletes ételt. 


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Az idei évben sok kihívás elébe nézel, amelyeket sikeresen fogsz teljesíteni. Ezt a gyönyörű marhasültet sem hagyhatod ki!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A legnehezebben leírható francia étel a legkedveltebb hétvégi fogás lesz otthonodban. 

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A fennmaradó hideg téli hétvégéken ezt a göngyölt bőrös malacot érdemes lesz kipróbálnod. 

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Csináltál már valaha csülköt? Ez a mézes-sörös változat olyan finom lesz, hogy mind a tíz ujjad megnyalod utána! 

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Az idei év a kísérletezésről és az új élmények szerzéséről fog szólni, éppen ezért idén próbáld meg kombinálni az édeset a sóssal, gyümölcsöt a hússal. Ígérjük, nagyon jó lesz!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Használtad már a cidert alapanyagként? Megéri!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Bár messze még a húsvét, ezt a receptet jól tedd el magadnak, ennél finomabb sonkát ugyanis keresve sem fogsz találni!  

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!