Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: Ezt a FŐZELÉKET utálja legjobban a csillagjegyed

Igen morcosak tudunk lenni, ha nem azt kapjuk ebédre, amit szeretünk - kiskorunkból pedig sok utált főzelékemlékünk van. Neked melyik?

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Ezért mondjuk kifejezetten nem kedveli, ha egy régi jó krumplifőzelék-receptet kifacsarnak. Minek túlbonyolítani?!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Ők viszont a hagyományosan unalmas „menzás” ízektől másznak falra – például a finomfőzeléktől:


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Hasonlóan konokul utálják a spenótot is:


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. A karalábéfőzeléktől viszont kiszaladnak a világból. 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A paradicsomos káposzta a nagy mumusuk, amit kicsit megértünk:


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A sóskát, na azt sehogy sem csípik!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A zöldbabfőzelék nem a favoritjuk:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A sárgaborsófőzeléket ki szereti, mert ők tuti nem!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A kelkáposztafőzelék enyhén szólva sem nagy kedvencük:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Nyár ide vagy oda, a kapros tökfőzelék sokuk ellensége maradt:


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A lencsefőzelék az, amit nem kedvelnek feltétel nélkül:


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Sólettel a kosok ellen – vagy Te szereted?

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!