Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ezt a hó végi olcsó étket utáltad gyerekkorodban

Régi jó retró fogások a családi asztalról, amelyek legfőképp akkor kerültek elénk, amikor nagyon hó vége volt anya és apa pénztárcája háza táján. 

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Tojásleves, a rém.


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Nálad a kelkáposztafőzelék az, amitől kifutsz a világból.


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Grízes tészta, ami annyira szomorú tud lenni a hó végi tányérokon.


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Répás, borsós, rántásos furcsaság, ami inkább ne kerüljön az asztalodra, olcsóság ide vagy oda.

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Köményes leves...volt-e valami, amivel anyu kijjebb tudott üldözni a házból?


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A tojáspörkölt sokunknál az abszolút hó végét jelentette, ma bezzeg már lassan luxusnak számít.


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Lebbencsleves a bizarr úszkáló tésztákkal a tetején. Brrr....

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Káposztás tészta – sóval vagy borssal? Vagy sehogy sem? :)

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A fokhagymakrémleves volt az, ami mellett inkább éhen maradtál.

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Az őrületbe kergetett, ha hó végén anya erre az ételre voksolt, mint budget-kímélő fogás.


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Májat akkor se, ha hét lóval vontatnak, hogy beléd tömjék!

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A spenótot viszont nem kedveli, se hó végén, se hó elején!

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!