Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti Ételhoroszkóp: Ezt a szilvás gyönyörűséget készítsd el horoszkópod alapján

Lehet sütemény, főétel, mártás vagy akár egy finom lekvár, itt az idő, hogy ne csak magában majszoljuk a friss szilvát, készítsünk is belőle valamit!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Kell egy kis kényeztetés – mit szólnál ehhez az édes és könnyű szilvás pitéhez? 


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Íme egy igazi német szilvás lepény! Egyszerű, de hidd el, hogy egy morzsa sem fog maradni belőle.


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Házi szilvás gombóc – hát van ennél finomabb? 


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Galette – elegáns, szép és finom!
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt vanKlasszikus német szilvás lepény, vagyis Zwetschgendatschi. Mire elkészül, már az eredeti nevét sem lesz nehéz kimondani!

 

 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Egyensúly szelet. Lehet, hogy a héten éppen erre van szükséged, hogy minden rendben legyen?!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Rumos-aszaltszilvás csirkemell, mert nem csak sütibe jó a szilva!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Szilvás tejes pite azoknak, akik gyors kényeztetésre vágynak a nap végén. 

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Kóstoltad már a szilvalevest? Finom, krémes, ráadásul még üdítő is egy hosszú nyári napon. 

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Finom és elegáns főétel egy kis lélekmelegítővel megspékelve. Nyami!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Igazi nagymama-recept! Kár lenne kihagyni!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét.  Különleges, gyors és könnyed. Mi kellhet még egy ilyen elfoglalt héthez? 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!