Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti Ételhoroszkóp: ezzel az aprósüteménnyel téged kenyérre lehet kenni

Ha csak egy édes finomságot készítesz a héten, akkor az legyen az az aprósütemény, amit most ajánlunk!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A mandulás aprósütikkel nem csak télen lehet lekenyerezni.


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Ezt a zabpelyhes-kókuszreszelékes finomságot is nagyon kedveli!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Na meg az, hogy ettől a lekváros apróságtól is tuti ellágyulnak.


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókörük és nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. A házi oreo meg aztán tényleg ellenállhatatlan számukra! 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Ez a retro csokis perecke tényleg leveszi a lábáról!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Kókuszos, habos, könnyed gyönyörűség jár nekik!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Az utolsó szem eprekből illik macaront készíteniük!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Csokis isler mini változatban, ezúttal az oroszlánoknak!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A kókuszos édességek őrültje!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ezt a tökéletes lekváros-csokis omlós nérót viszont tuti, hogy hamar megszeretik...


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Ezúttal ez a klasszikus és elegáns aprósütemény jár neki:

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Egy-két csokis habcsókkal viszont kenyérre lehet kenni.

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!