Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: Ezzel a keksszel tedd szebbé a szeptember első hetét

Itt a szeptember, így nem csak a suli, de az ősz is elkezdődött. Hogyan éld túl az új évszak első hetét? Mi egy-egy finom kekszet ajánlunk nektek!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Íme egy igazi amerikai különlegesség: mogyoróvajas keksz!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Tudjuk, messze még a karácsony, de miért csak az ünnepekkor ehetnénk mézeskalácsos édességet? 

Ezt láttad már?

11 édes és könnyed sütés nélküli torta


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Egy üde és finom citromos keksz, ha nehezen indulna a heted: 


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.
Pihe-puha csokis-mogyorós keksz az édesszájúaknak!
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Próbáltad már a sós karamellát? Ha nem azért, ha igen azért süsd meg ezt a mennyei kekszet!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Ezt a svéd különlegességet nem érdemes kihagynod!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Hogy a hét még szebb és különlegesebb legyen, ezt a narancsos finomságot ajánljuk Neked! 

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Biscotto cegliese, igazi olasz sütemény egy hangos és színes hét kezdetére!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Ezt a chilis-csokis kekszet ajánljuk a héten arra az esetre, ha a paprikás hangulatot enyhítenéd!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Könnyen elkészíthető könnyed finomság bármilyen alkalomra!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Igazi őszi keksz egy pillanat alatt!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Klasszikus, omlós és ropogós csokis keksz, amit a legelfoglaltabb napokon is könnyen megsüthetsz!

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!