Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ha ezt a Valentin-napi fogást megfőzöd, tuti nálad ragad a kedves

Csábíts sikeresen Valentin-napon - ha most veted be magad a kiválasztottnál, akkor tutibiztos ötlet, ha a kedvesed csillagjegyéhez illő fogást készíted!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A lazac a legelegánsabb fogások egyike, ne hagyd ki, ha csábítani akarsz!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Ez gyors is, finom is, olasz is, klasszikus is – mi baj lehet vele?


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Na jó, egy steaknek ki tudna ellenállni? Mi tuti nem!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Elcsipegethetitek ezeket a golyócskákat egy jó film mellett, elég romantikus lesz!

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Az indiai konyha rajongója a szerelmed? Hidd el, ezzel a fogással meg tudsz birkózni!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A haladók sushival hódítanak – együtt is csinálhatjátok, móka lesz!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Ha nem ennétek húst a nagy randin, vagy vega a kedvesed, etesd meg ezekkel a zöldségfasírtokkal:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Ennek már a neve is szexi, viszont cserébe nem bonyolult!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Bolognai – ezzel nem sanszos, hogy mellényúlsz...

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ez egy igazi, könnyed rákos tésztasaláta, ettől tuti nem nehezültök el!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Gyors csirkemelles fogás gombával, nőknek és férfiaknak egyaránt:

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Vörös curry a csípős kedvelőinek...egzotikus választás!

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!