Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

HETI ÉTELHOROSZKÓP: ha nincs ötleted a hétre, főzz és süss csillagjegyed szerint

A héten megint kedveskedünk nektek szokásos csillagállás szerinti ételajánlónkkal - ha nincs tipped, mit főzz a hét napban, segítünk!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot - a héten főzelékeket ajánlunk neki!

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Ételek terén a héten is feltalál – mindent, ami nem hagyományos:

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A héten kicsit figyeljenek oda a kalóriákra:

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat – azért nem árt a húsok soványabb verzióját falni!

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A héten a ragulevesek felé veszi az irányt, így ebédre ezzel az egy fogással is beéri:

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A héten nagyban megkönnyíti dolgát a sütő, így itt készülő fogásokat ajánlunk neki:

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Gyors, félórás fogásokra lesz a héten ideje:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Most másra kell az idő és az energia, így nagyon egyszerű fogásokat ajánlunk nekik a héten:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus – a héten sütni támad kedve, válogasson innen édességet!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Egyenek egészségesen, változatosan, sok zöldségesen!

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Megérdemli a kényeztetést a héten, sok volt a feszültség mostanában: 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Figyeljen oda jobban a tápláló reggelikre! 

ÉS EZEKET LÁTTAD?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!