Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: Hozzád melyik kávés finomság illik csillagjegyed alapján?

Ez a hét is csupa izgalmat tartogat magában, ráadásul vasárnap óraátállítás, amely könnyen megzavarhatja a hétvégénket. Készüljünk a nyári időszámításra kávés finomságokkal!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A hét eleje a karrierépítésről fog szólni, szerdától azonban már lelassítasz, így kipihenve az előző hetek fáradalmait. Felkészültél az óraátállításra? Ezzel a fullos pohárkrémmel nem lőhetsz mellé!  


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A hét közepén egy kicsit kellemetlenül érezheted magad a bőrödben, pánikra azonban semmi ok, mindenkinek lehetnek rossz napjai. Jó hír, hogy a hétvége teljesen a tied lesz, ezért érdemes sok programot és kültéri programot szervezned. 


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A hét második felében tele leszel energiával, így a hétvége is nagyon kedvezni fog neked, érdemes hát szabadtéri programok által kipihenned magad. Ha mégis otthon maradnál, készíts egy finom Oreo tortát, könnyebb lesz, mint gondolnád!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  Ez a hét főleg a munkáról fog szólni, ugyanis nagyon lelkes vagy a munkahelyi dolgokat illetően. Hétvégén ne felejts el lazítani, a nagy hajrában könnyen elfelejthetsz dolgokat. Például átállítani az órádat... 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A hónap utolsó napjai jó hangulatban telnek, egyedül a pénzügyek árnyékolják be egy kicsit az életet. Igazi családi hétvége vár rád, használd ki az együtt töltött időt, ennek a sütinek senki sem fog tudni ellenállni. 


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Ez a hét a találkozások hete, szinte minden napra van valamilyen társasági programod. Amennyire jól esik most emberek között lenned, annyira kell időt szánnod magadra is! Légy egyedül vagy vendégek között, ez a kávés mousse torta csak megkoronázza a napodat!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A hét elején nem lesz könnyű a munkádra koncentrálnod, a magánéletedben ugyanis akadhatnak olyan nehézségek, amelyeket most nem lesz egyszerű kizárni. A hét második fele már sokkal jobban fog telni, megérdemled majd a jutalmat! Mit szólsz egy ízletes narancsos tiramisuhoz?

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Nagyon lelkes vagy mostanában, hiszen az élet csupa izgalmas fordulattal és izgalommal szolgál. A hétvége sem lesz unalmas, menj, kirándulj, randizz, vagy csak érezd jól magad!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Ez egy szuper hét lesz, jó hangulatban vagy és ezt nem csak te, de mások is érzik. Használd ki a következő napokat úgy, ahogyan kedved tartja, hiszen most van az az időszak az életedben, amikor igenis szabad önfejűnek lenni!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ugyan ez a hét nehezen indul be, a hétvége olyan programokkal kecsegtet, amelyekre nem érdemes nemet mondanod. A hónap utolsó napján olyan emberrel találkozhatsz, aki pozitív értelemben, de kicsit felforgathatja az életedet. 


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Ha az előző hétvégét nem tudtad kihasználni, akkor végre itt az ideje, hogy kimozdulj, és annyi időt tölts a szabadban, amennyit csak lehetséges! Hidd el, a napsütés és a jó levegő meghozza a jókedvedet, ha kell még egy kis plusz, készíts egy finom muffint is!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ha szülinapi lázban égsz azért, ha még nem, akkor azért érdemes tortát sütnöd, ugyanis a készülődés és a finom ízek feldobják még a legrosszabb napokat is. Ne aggódj, a hétvégén csak úgy ragyogni fogsz!

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!