Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ízletes, olcsó és könnyen elkészíthető tészták

Csütörtökön telihold, a tavasz viszont még várat magára, így ez a hét egy kicsit nehézkesen indul be, a hétvége viszont pihentetőnek ígérkezik. Hozzád melyik tészta passzol?

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Igazán tavaszias hangulat lengi körbe a napjaidat, a hétvége közeledtével azonban könnyen pénzügyi kalamajkába keveredhetsz, így érdemes jól figyelned pénzügyeidre. Mi ezzel az egyszerű, de nagyszerű tésztával próbálunk segíteni.  


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Bár kellemesen indul a heted, a hét közepe felé nem várt konfliktusba keveredhetsz, amelyet próbálj meg minél diplomatikusabban kezelni még akkor is, ha szerinted semmiben nem hibáztál. A hét második felében jó híreket kaphatsz, amely az egész hétvégédet bearanyozza majd.


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Csütörtökön telihold várható, ez az esemény pedig akár tetszik, akár nem, de befolyásolja a napjaidat. Ne feszülj rá a problémásnak tűnő dolgokra, igenis képes vagy megoldani a nehéz helyzeteket!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  Hatékonyság és kreativitás uralja a napjaidat, még téged is egészen meglep, mennyire jól veszed a munkahelyi akadályokat. A hétvége pihentető lesz, erre most szükséged is van, így mi sem strapálunk nehéz receptekkel, íme egy könnyű, de nagyon finom tavaszias tészta!
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A következő napokat kimerültség és fáradékonyság jellemzi majd, az estéket érdemes pihenéssel töltened, nehogy lebetegedj a hétvégére, ami viszont szuper jól sikerülhet. Gyors és finom ételekre vágysz? Ezzel a kolbászos-sajtos tésztával nem lőhetsz mellé!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Most nem érdemes beleállnod a körülötted történő konfliktusokba, inkább próbáld meg kikerülni a rizikós helyzeteket ahhoz, hogy a hét további része nyugodtan teljen. Hétvégére szervezz valami nyugis programot, amivel magadat és szeretteidet is kényeztetni tudod. 


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Jó hangulatban telik a heted, de a pénzügyeidet érdemes óvatosan kezelned, a túlköltekezés ugyanis kellemetlenül érhet a következő két hétre nézve. Íme egy egyszerű, finom és olcsó sajtos tészta!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Végre beindulnak a dolgok, otthon és a munkádban is maximális teljesítményt nyújtasz egész héten, a hétvégén viszont szükséged lesz a pihenésre, ünnepeld a lazulást ezzel a tonhalas-paradicsomos tésztával! 

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A héten rengeteg pozitív visszajelzést kapsz majd a körülötted megjelenő új emberektől. Fürdőzz nyugodtan a bókokban, és a tavasz érkezését megkoronázva próbáld ki tavaszi zöldborsós tésztareceptünket!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ezen a héten érdemes az egészségedre koncentrálnod, a temérdek elfoglaltság mellett alig van időd magaddal foglalkozni. Fokhagymás-citromos fussilit annak, akinek nincs kedve lebetegedni!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A hét legkiemelkedőbb napjai a szombat és a vasárnap lesznek, használd ki a hétvége adta lehetőségeket, és töltsd azzal a szabadidődet, aki szerinted igazán megérdemli. 


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Közeleg a születésnapod, ezen a héten viszont sok más dolog vonja el a figyelmedet, a hét második felében például pénzügyeidet kell helyén kezelned. Szóljon a hétvége a nyugalomról és a pihenésről, a kicsit könnyebb napokat pedig koronázd meg ezzel az ízletes medvehagymás carbonaraval!

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!