Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: könnyen elkészíthető édes kekszeket ajánlunk egy problémás hét kezdetére

Ez a hét egy kicsit nehezebb lesz, mint a többi, ezért egy kicsit mindenki letörtebb és ingerültebb lehet. Dobjuk fel a következő napokat ezekkel a finom, omlós kekszekkel!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Több olyan napod is lesz, amikor nehezebben megy majd a koncentráció, ez viszont tökéletes alkalom arra, hogy tökéletesítsd a tűrőképességedet A hétvége már szuper hangulatban fog telni, búfelejtőnek készítsd el ezt a finom citromos kekszet!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Izgalmas hétnek nézel elébe, a következő napokban egy olyan emberrel találkozhatsz, aki teljesen felborítja eddigi életed. Készülj a váratlan találkozásra néhány finom falattal!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Ez a hét tele lesz kihívásokkal, a munkahelyeden is és a magánéletedben is kisebb konfliktusokat kell kezelned. Csütörtökön és pénteken már nyugodtabb lehetsz, a hétvége pedig szóljon az  édes pihenésről. 


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  A héten egy hozzád közelálló személlyel komoly vitáid lehetnek, neked pedig béketűrőnek és diplomatikusnak kell maradnod ahhoz, hogy pár napon belül megoldódjanak a konfliktusok. Egy finom süti segíthet abban, hogy békében megtudjátok beszélni a dolgokat. 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Azon szerencsések közé tartozol, akiknek nem kell nem várt helyzetekkel találkoznia a héten. Most minden kiszámítható számodra, nyugalom járja át a lelked és az otthonod is, a pénzügyekkel azonban óvatosan kell bánnod a hónap végén. Íme egy olcsó, de klasszikus és finom sütemény hétköznapokra. 


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A héten sok türelmet kell gyakorolnod főleg a munkád területén, magánéletedben azonban jelenleg béke honol, amit érdemes még jobban feldobnod ezzel a svéd süteménnyel!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Az előző napokban rengeteg elfoglaltságod volt, így most fáradt vagy és talán kicsit türelmetlen is. A következő estéket jobb, ha a pihenésnek szenteled!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Bár egyre jobban aggasztanak pénzügyi gondjaid, szerencsére az új hónap kezdetével elillannak problémáid. A hétvégi baráti találkozóra készülj egy egyszerű, de nagyszerű finomsággal! 

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Egy kicsit nyúzottan indulsz neki a hétnek, a hétvégén szerzett jó élmények azonban egész hétre erőt és energiát adnak neked! A hét vége felé már egy különleges esemény miatt lesz kirobbanóan jó a kedved, amire érdemes is készülnöd: csupa jó élmény fog majd érni!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak.  Már nagyon nyári hangulatban vagy, egyedül a rossz idő, és a munkahelyeden lévő emberek tudnak kihozni a sodrodból. Nyugi! Attól még, hogy nekik rossz napjuk van nem kell, hogy neked is az legyen!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A héten érdemes az egészségedre vigyáznod, a furcsa időjárás ugyanis könnyen megfázást okozhat, ami most nagyon nem jönne jól neked. Egyél sok friss gyümölcsöt és zöldséget, az estéket pedig szenteld a pihenésnek!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Hétfőn és kedden kicsit fáradtabb és levertebb vagy a szokottnál, szerdától azonban visszanyered az energiád. Téged is meglep majd, mennyi mindenre van erőd és időd, használd ki az alkalmat és az ügyes-bajos teendők mellet szakíts időt egy kis pihenésre is!

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!