Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

HETI ÉTELHOROSZKÓP: nézzük, melyik SAJTOS VACSI dobja fel ma ezt a borongós napot

Rossz az idő, hétfő van, esett is...Készítsd el a vacsorát vagy a holnapi ebédet horoszkópod alapján. Olyan finomak és sajtosak, hogy tuti a repeta meg a boldogsághormon!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Rakott finomság jutott neki mára, édesburgonyával!


 

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló....Jamie pizzája talán meghozza a jókedvet!


 

BAK csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A töltött padlizsán talán lekenyerezi őket mára:


 

NYILAS csillagjegy: november 23 – december 21:

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Egy isteni mozzarellás csirke érkezik nekik:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Egy könnyed, húsmentes tészta spenóttal, paradicsommal tuti befutó:


 

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 – október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A könnyű salátákat viszont nagyon csípik!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Rizottó sajttal, szárított paradicsommal, és máris jobb a kedv:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A serpenyős pizza óriás kedvenc:

 

RÁK csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Olasz gnocchi, minden mennyiségben:

IKREK csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak.Ez a dögös bundás kenyér a sütőből tuti nem csak reggelire tökéletes!


 

BIKA csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Édesburgonya marhahússal, a sütőből, igazi laktató fogás.

KOS csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Egy nem akármilyen, igazi olasz lasagne jár neki:

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!