Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: szokásos heti menüajánlónk csillagjegyed alapján

Ha megint gondban vagy a főzéssel, és hirtelen nem tudod, mi készüljön a hétre, miért ne dönthetnél csillagjegyed alapján?

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot – a héten szüksége lesz a salátákra, jót tesz majd az emésztésének!

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Még mindig betegségszezon van, egyen sok (csípős), forró levest!

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Ne felejtkezzen meg a főzelékekről sem, olcsók, és végre egyre több zöldség áll rendelkezésünkre!

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat – a hús legtöbbjüknél nem maradhat ki a repertoárból, de ne álljanak meg a csirkemellnél:

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Nagyon szereti a keleti ízeket, gyakran kísérletezik:

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A magyaros, házias ízekkel sosem fog mellé, jól is készíti őket:

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A héten szülinapra készül, tortát fog sütni:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Szereti előre pár napra megfőzni a heti betevőt, így nagy mennyiségben főzhető ételek közül válogat:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus – a héten gyors ételekre lesz ideje leginkább:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A fogyókúra jegyében mutatunk nekik pár fogást, hiszen most kell nekiállni...

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A héten egyáltalán nem ragaszkodik a húshoz: 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A héten jöhetnek az édességek, de azért kicsit egészségtudatosabban!

ÉS EZEKET LÁTTAD?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!