Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: A te csillagjegyedhez melyik pizzás fogás illik?

Létezik olyan ember, aki nem szereti a pizzát? Valószínűleg nagyon kevés, ezt a pénzről és munkaügyekről szóló hetet érdemes lesz feldobnod valamelyik pizzás fogásunkkal. 

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Ezen a héten jó pár nem várt beszélgetés vár rád munkáról és magánéletről egyaránt. A következő napokban rég nem látott munkatárssal hozhat össze a véletlen, ami kellemes meglepetésként fog érni. Az estéket mostanában szívesebben töltöd otthon, éppen ezért ajánljuk neked ezt az ízletes tepsis pizzát!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A hét első napjaiban az otthoni dolgokon jár az eszed, kicsit nehéz újra a munkára koncentrálnod a hétvége után. Mire lesz szükséged a héten? Pihenésre, gondolkodásra és persze finom falatokra!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Sikerélmények érhetnek a következő napokban, amelyek nagyon jót tesznek az önbizalmadnak. Hétvégén igyekezz egy kicsit óvatosabban bánni a pénzzel, és ha teheted, próbáld ki ezt a különleges brokkolis pizzát.


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  Egy kicsit nehezen telik ez a hét, kicsit úgy érezheted, mindenki megőrült körülötted, a hét végén viszont helyre áll a világ rendje, leginkább a családnak és a barátoknak köszönhetően. Lepd meg őket ezzel a pizzás csavarttal! 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Túl sokat agyalsz a pénzen, ez mostanság mindennapos gondot jelent, pedig ha jobban végiggondolod, nincs miért aggódnod. Próbáld meg elengedni magad, most az a legegyszerűbb, ha az éttermeket és a munkahelyi kifőzdét is elkerülöd. Főzz, süss otthon, a lelkednek és a pénztárcádnak is jól fog esni!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Egész héten elemedben leszel, friss vagy és energikus, a hétvégére is csomó programot szervezel magadnak. Ha a családot vagy a barátokat lepnéd meg valami újdonsággal, próbáld ki ezt a hatalmas és különleges serpenyős pizzát!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A következő napokban a türelemre és a megértésre kell támaszkodnod, sok olyan emberrel találkozol ugyanis, akik ügyes-bajos dolgaikkal könnyen az agyadra mennek. Nyugi! A hét második felére megoldódnak a kényes ügyek! 

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Hullámzó hétnek nézel elébe, míg az egyik napon kirobbansz az energiától, addig a következő napon teljesen leeresztesz, és sokkal inkább vágysz az egyedüllétre, mint a társaságra. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy foglalkozol magaddal! 

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Sok vitának leszel fültanúja a héten, csak rajtad múlik, kimaradsz-e ezekből a félreértésekből. A hét második felében már sokkal jobb lesz a helyzet, addig viszont még várni kell egy kicsit. Koronázd meg a szabad órákat valami ízletes fogással, például ezzel a házi Hawaii pizzával!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Alapvetően nyugodt hétnek nézel elébe, amit csak néhány munkahelyi ügy nehezíthet meg, téged viszont keményebb fából faragtak, így szabadidődben egyáltalán nem aggódsz azon, mi történik odabenn. kipróbálnál valami különlegeset? Ez a karfiolos pizza csak elsőre tűnik nehéznek... 


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Jó kedvvel indulsz neki a hétnek, a pozitív hozzáállásod pedig a hét összes napján végigkísér, előfordulhat azonban, hogy nem várt kiadásod lesz a hét második felében. Lazulj le ezzel a könnyed mártogatóssal!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Bár könnyen indul a hét, a napokban egy kicsit több stresszel és kellemetlenséggel kell szembenézned, jó hír viszont, hogy a hétvégére eltűnnek a felhők a fejed felett. Sütöttél már pizzát otthon? Ha igen azért, ha nem akkor azért próbáld ki ezt az egyszerű és nagyszerű receptet!

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!