Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: Tejszínes, gyorsan elkészíthető egytálételek egy nehezen induló hétre

A legtöbb csillagjegy számára nehezen indul a hét, senkinek sem szabad azonban csüggednie: hétvégére minden rendbe jön. Addig is, együnk valami finom, tejszínes egytálételt!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Könnyen előfordulhat, hogy túlvállalod magad a hétvégére, ezért egy egyszerű és gyors csirkeragut ajánlunk Neked!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Könnyen fáradékony lehetsz a héten, de egy finom vörösboros étel megdobja az energiaszinted!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Ezen a héten a munkában és a magánéletben is nagyon hatékonyan fogsz teljesíteni, így ez a pirított csirkemáj sem foghat ki rajtad!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. A héten sok türelemre lesz szükséged főleg a munkádban, hétvégén viszont eljön a Te időd. Használd ki a hétvége adta lehetőségeket!
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Legszívesebben már most szabadságot vennél ki és hagynád magad átadni a karácsonyi hangulatnak Ha erre most nincs is lehetőség, egy finom étellel sokat dobhatsz a szürke hétköznapokon!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Úgy érezheted, már alig van valami időd felkészülni az ünnepekre, de ne aggódj! A hét második felére teljesen lenyugszol és végre lesz időd a karácsonyra készülni. 


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Erre a hétre egy finom tejszínes karajt ajánlunk Neked, amelyben biztos nem fogsz csalódni. 

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Könnyen előfordulhat, hogy a hétfői nap nem lesz a kedvenced, ez viszont ne vegye el a kedved semmitől: a hét többi napján szuper emberekkel fogsz találkozni!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A karácsonyi ajándékok megvásárlása miatt csak úgy folyik ki a kezedből a pénz? Ne aggódj, minden pénzügyi problémád elsimul a hétvégére, addig is itt egy finom és pénztárcabarát recept.

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Sajnos előfordulhat, hogy csak hétvégén jön meg igazán a jó kedved. Dobd fel magad ezzel a cheddar sajtos raguval!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Te már teljesen átadtad magad a karácsonynak, boldog és kiegyensúlyozott hétnek nézel elébe, amelybe még egy ilyen kiadós és finom fogás is belefér. 


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Teljesen megértjük, ha ezen a héten semmi kedved a nagy tömegben sodródni ajándékok után kutatva. Maradj otthon, öltöztesd karácsonyi díszbe a lakásod, és egyél valami finomat! 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!