Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: tudd meg, csillagjegyed alapján melyik leves illik hozzád!

Ha a heti menüdet mindig gond és nehézség kitalálni, ötletelj csillagjegyed alapján! A héten a levesekre koncentrálunk, úgyis itt a tél...tudd, meg, melyik illik hozzád!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot – hozzáda tárkonyos ragulevesek illenek leginkább!

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Levesben is a különlegességek illenek hozzá, mint például a hallevesek: 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. A klasszikus levesek illenek hozzá, így a krumplileves az egyik legnagyobb kedvence:

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat – levesben a paradicsomleves egy óriási favorit nála:

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Egy jó tejfölös palóclevesért bármikor elkárhozna:

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A nagy kedvenc nála a húsleves, nincs mese:

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Él-hal az egyszerű és olcsó hagymalevesekért:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A krémlevesek vitathatatlan befutók nála, például a vöröslencse-krémleves is:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus – egy finom, kiadós bakonyi betyárleves mindig jöhet!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Sokan nem szeretik, de ő akkor is imádja a tojáslevest:

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A friss, változatos zöldségleveseket imádja, vallja, hogy nem kell mindig húst enni:

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A gulyásszerelem örök nála, és istenien is készíti: 

ÉS EZEKET LÁTTAD?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!