Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti gasztrohoroszkóp: ez a bomba SÜTEMÉNY mozdít ma ki a rosszkedvből

Ilyen nyomott, hirtelen totális őszbe hajló borús időben csakis az édesség fog felvidítani minket. Ezúttal nem törődünk a kalóriákkal sem, elnézést. Hozzád melyik illik?

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Az apácafingocska nevétől is el kell ájulni, hát még az ízétől:


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A Nutella meg a brownie szavak egy sütiben? Na jóóóóó....


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Egy nagyon szaftos-szottyos tejes-mákos guba jöhet? Aki akarja, meggyel is feldobhatja!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. A klasszikus méteres puncsos a nyilasoknak jutott!
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A kókuszkocka már retró hangulatával is felvidít:


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Isteni aprósütemény lekvárral – ebből sokat is ér enni, olyan kicsi!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Bounty otthon, házilag? Ez csak jó ötlet lehet!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Poharas tiramisu, az egyik legkrémesebb kényeztetés:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Churros, a spanyol fánk forró csokoládészósszal, awww...

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Szilvás sütemény az őszre – tűpontos találat erre az időre:


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Mákos bögrés, ami így a hidegben pont tökéletes lesz.

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Ez a krémes egyszerűen magáért beszél. Meg érted. 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!