Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti süteményes ételhoroszkóp - 12 ellenállhatatlan karácsonyi desszert, amelyet idén muszáj kipróbálnod!

Végre elérkezett az év utolsó dolgos hete! Készülődjetek velünk együtt karácsonyra ezekkel a csillagjegyekre szabott ünnepi süteményekkel!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Igazán csak péntektől lesz időd az ünnepi készülődésre, szerencsére még a hétvégén sem késő sütni valami finomságot!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Húzós hétnek nézel elébe, sok mindent el kell intézned még a következő napokban. A hétvégén kicsit paprikásabb lesz a hangulat, de hétfőre minden bú és sérelem elillan. 


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Hamarosan itt a születésnapod, az ünnepi készülődés így jó hangulatban fog telni, szombaton azonban könnyebb lesz kihozni Téged a sodrodból, de nyugi! Ezen a héten semmi sem ronthatja el a kedved!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Rengeteg emberrel találkozol a héten és jó lenne meglepni őket valami finom falattal? Itt egy különleges de meglepően közkedvelt recept.  

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Ezen a héten csak rajtad áll, mennyire veted bele magad a karácsonyi forgatagba. Hozzád jönnek a vendégek, vagy Te ünnepelsz távol az otthonodtól? Ezt a süteményt könnyen viheted magaddal bárhova!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A dolgos és elfoglalt hetek után végre foglalkozhatsz a családdal és a legközelebbi barátokkal. Mit szólnál egy jó kis mártogatóshoz?  


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A hét második felét sem kell megvárnod, itt a karácsony és Neked semmi sem ronthatja el a kedvedet! Belevágnál a bejglikészítésbe de bizonytalan vagy? Ne aggódj, ezzel a recepttel könnyen fog menni!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Ne hagyd, hogy a körülötted lévő feszült légkör Téged is magába szippantson, inkább vezesd le az utolsó nehezebb napokat egy ellenállhatatlanul finom almás rétessel.

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Sok munka vár még rád a héten, egy kis nyugtató édességet azonban Te sem vonhatsz meg magadtól. 

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Még nem vásároltál meg minden alapanyagot a karácsonyi ételekhez, úgyhogy mi most szólunk, hogy mézet ne felejts el venni!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Ne ess kétségbe, ha a hét első két napja nem úgy sikerül, ahogy tervezted! Szerdán már kitörő örömmel fogod várni a hétvégét, így csütörtöktől neki is állhatsz kedvenceid elkészítéséhez! 


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A héten semmivel sem lehet kihozni Téged a sodrodból, erőteljesnek és energikusnak érzed magad. Mit szólnál hozzá, ha idén kipróbálnál egy isteni panettone receptet? 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!