Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hétköznapi kényeztetés, mert megérdemled!

Ne hagyd, hogy munka után vége legyen a napnak, adj kimenőt magadnak, mielőtt hazamennél. Így kényeztesd magad! (x)

A forró nyári munkanapokat meg kell koronázni. Ebben a hőségben felkeltél, dolgozni mentél, lehúztál egy kemény munkanapot, és ott állsz nap végén. Ilyenkor ne menj haza azonnal, hogy elkezdhesd a következő műszakodat. A helyes megoldás az, ha adsz magadnak egy órácska kimenőt. Ehhez gyűjtöttünk össze neked egy csokor kikapcsolódási lehetőséget:

 

Pihentető séta

Napközben a hőségben nem küldenénk sétálni, de ilyenkor délután már kedvezőbb a hőfok, hát vedd lábad alá a várost. Menj el egy olyan helyre vagy térre, ahol még nem jártál. Egy picike darab természet mindig megnyugtat, legyen az egy kútból ivó madár vagy a bokor ágán megrezdülő illatos virág…jól esik nézegetni őket.

Sportos levezetés

Aki többre vágyik a természetnél, és maradtak levezetendő energiái, egy edzőtermet is felkereshet. A lényeg, hogy legyen nem túl fagyos légkondícionálás a helyiségben, aztán jöhet a mozgás valamely személyreszabott változata: futás, aerobic, calenetics, pilates vagy egy testnek és léleknek nyugalmat hozó jógaóra.

Sütiidő

Egész héten visszafogtad magad? Salátát ettél sült zöldséggel és gyümölcsökkel? Most jött el a pillanat, hogy átadd magad a kedvenc cukrászsüteményednek. Ne az otthon is könnyedén elkészíthető pitét válaszd. Tortacsodákat a tányérra!

Saját ajándék

Ajándékozd meg magad! Nem csak másoknak jár az elismerés, neked is részesülnöd kell benne. Most menj be abba a boltba, aminek a kirakatában már hetek óta kinézted azt a kis feket ruhát. Egy próbát megér, bújj bele, lehet, hogy pont rád vár időtlen idők óta. Egy új hajkefe, egy nyári színű körömlakk, bármi feldobhatja a napod. Keresd meg az aktuális nap kedvencét!

Masszázs

A kényeztetés netovábbja, mármint ha el tudod magad engedni, és most ez a legnagyobb cél. Add át magad a segítő kezeknek, hadd szívja be a bőröd az illóolajokat. Lélegezz nyugodtan, és kívül-belül kifejti relaxáló hatását. Teljesen új emberként lépsz majd ki a szalon ajtaján, hogy erőtől kicsattanva léphess a következő tánctérre, az otthoni konyhád parkettjére.

+1 ötlet

Hívd fel a barátnőd, és fussatok össze a közeli bárban. Egy pohár Baileys-es jegeskávé a legjobb, ami eléd kerülhet. Koccintsatok magatokra és a jó kedvre, mert megérdemlitek!

Még több információt a Baileys-ről itt találsz!
A legjobb Baileys-es édességeinket itt találod!
 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!