Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hihetetlen dolgot művelt a joghurtokkal ez a kislány

Egy fiatal apuka csupán tíz percre hagyta magára három éves kislányát a konyhában, a gyermek viszont nem kis pusztítást végzett ez idő alatt, már ami a joghurtokat illeti. 

A 26 éves angliai Arron Whysall éppen uzsonnáztatta három éves kislányát, amikor is a férfinak fontos dolga akadt a kertben. Arron addig a pár percig egyedül hagyta a kislányt a konyhában, aki éppen egy kis doboz joghurtot evett (nagyjából olyat, mint amilyen itthon a Danonino vagy a Petit Danone volt). 

A kislány azonban annyira szereti a joghurtot, hogy valamilyen cseles megoldással megszerzett még „pár” doboz joghurtot, és mire visszaért az apukája a kertből, büszkén mutatta meg, hogy ő bizony egyedül 18 POHÁR JOGHURTOT EVETT MEG, mindössze 10 PERC ALATT.

Az apuka gyorsan felmérte, itt bizony nem arról van szó, hogy gyermeke a 18 pohár joghurttal kidekorálta volna a konyhát, a kislány tényleg megette az összes uzsonnára szánt tejterméket, sőt, még kért is volna többet, már ha maradt volna. 

A szülők bár nagyot nevettek a kislány alakításán, arra azért mindenki kíváncsi volt, nem lesz-e később rosszul a gyerek. A család elmondása alapján meglepően semmi hasi panasz nem érkezett a kislánytól, jó étvággyal evett később vacsorát is. 

Ez is érdekelhet: 

via Mirror

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!