Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hihetetlen, milyen esküvőt rendez a pizzaimádóknak ez a pizzéria!

Egy brit pizzéria különleges módon jutalmazza meg azokat a jegyespárokat, akik hetente minimum négy pizzát rendelnek tőlük. Ilyen egy igazán extravagáns esküvő. 

Még a menyasszony csokra is pizzából van a brit Chicago Town pizzériában, ahol egy különleges csomagot kínálnak fel azoknak a szerelmespároknak, akik hamarosan egybekelnek. Az étterem által hirdetett verseny keretén belül a nyertes pár egy igazi, pizzás esküvőt lehet nyerni, ahol nem csak a torta, de még a csokor és a menyasszonyi ruha is a pizzára emlékeztet – írja a 24.hu.

A pepperoni pizzára emlékeztető ruhát az étterem szóvivője szerint arról a nagyestélyiről mintázták, amelyet Rihanna viselt a 2015-ös MET gálán. 
 
 
Bár elsőre nem gondolnánk, hogy sokan lennének, akik pizzás ruhát öltenének életük nagy napján, egy brit kutatás szerint 5 emberből 2 szívesen fogyaszt pizzát egy esküvőn, sokak szerint pedig egy esküvőn elengedhetetlen, hogy pizza is legyen a menüben. Mivel a nyereménycsomag része egy nászút Chicagóba, egészen sokan jelentkeztek az esküvői versenyre. 
 
Te bevállalnád ezt a ruhát egy nagyon emlékezetes nászútért cserébe?
 

EZ IS ÉRDEKES: 

via 24.hu, LAD bible

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!