Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hihetetlen, de a vízre allergiás ez a fiatal lány

Borzalmas kiütései lesznek, ha izzad, zuhanyzik, de még akkor is, ha sír.

Tessa Hansen-Smithnél 10 éves korában diagnosztizálták a ritka betegséget, miszerint allergiás a vízre. Azóta az élete minden pillanatát meghatározza ez az érzékenysége, hiszen szinte lehetetlen elkerülni, hogy ne érintkezzen vízzel.

A most 21 éves egyetemista lányt, izomfáradtság és hányinger is kínozza, ha olyan ételt eszik, ami sok vizet tartalmaz. Ilyenek például a zöldségek és gyümölcsök is. Tessának továbbá a testmozgástól is tartózkodnia kell, illetve a kimelegedéstől is, hiszen ezektől is borzalmas kiütést kap.Nagyon nehéz ezzel a betegséggel élni, mert allergiás vagyok konkrétan a saját nyálamra, könnyeimre és izzadságomra.” Tessa elárulta, hogy azért állt most nyilvánosság elé és meséli el ezeket a sztorikat, hogy segítsen sorstársainak.

Egyébként a lány 9 gyógyszert szed most naponta azért, hogy enyhítse a tüneteket, de az jobban fáj neki, hogy tudja, sosem gyógyulhat meg teljesen. „Volt olyan időszak, amikor 12 bogyót kellett bevennem naponta.” A borzalmas nehézségek ellenére Tessa nem hagyja, hogy megkeserítse a betegsége az életét és igyekszik pozitívan látni az életet, bármennyire is nehéz ez az ő állapotában.

Ezeket olvastad már? 

via 

Címlapkép: iStock

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!