Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hivatalosan is megnyílt a Gozsduban Jamie Oliver első pizzázója

Aki most hall róla először, örülhet, aki pedig várt rá, végre megnyugodhat - ma nyílt meg hivatalosan is Jamie első budapesti pizzériája, méghozzá a Gozsdu udvarban.

Korábban mi is írtunk róla, hogy Jamie várban található, Jamie's Italian nevezetű nagysikerű étterme után (amit mi is teszteltünk) hamarosan pizzázót is nyit fővárosunkban, de akkor még nem tudtunk biztos részleteket sem a nyitásról, sem másról. Most viszont Facebook-oldalukról kiderült: ma, 2017. decembert 12-én délelőtt hivatalosan is elindultak Budapesten, a belvárosban, a Király utca 13. alatt:

„Óriási hírünk van! December 12-én 11:30-kor megnyílik Jamie Oliver első európai pizzériája a Jamie's Pizzeria Gozsdu, a Gozsdu udvar & Madách Imre sétány sarkán, ahol gyönyörű, kovászos, kézzel nyújtott pizzával gondosan válogatott feltétekkel, isteni kemencés tésztákkal, izgalmas salátákkal és desszertekkel várunk! Asztalt foglalni aznaptól a weboldalunkon lehet majd, de mindenkit várunk szeretettel foglalás nélkül is, hiszen mindig tarunk majd fent asztalokat az utcáról betérő vendégeknek is!á”

Ha megkívántad a pizzát:

Facebook-oldalukat itt találjátok.

Az eredeti bejegyzést pedig itt láthatjátok:

Amúgy maga Jamie is bejelentette a hírt nagy boldogságban:

Ki fogjuk próbálni, és Ti?

...és ezeket láttad?

via pénzcentrum

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!