Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hollywood szívtiprójának, Chris Hemsworth-nek még a konyhája is szexi

Sok női szív törött össze, amikor Chris Hemsworth feleségül vette az erdélyi magyar származású Elsa Patakyt. Hollywood álompárjának otthonába most mi is bekukkanthatunk.  
Chris Hemsworth és felesége, Elsa Pataky úgy döntöttek, megválnak a malibui családi otthontól potom 4,9 millió dollárért. A négy hálószobás, négy fürdőszobás modern luxusvillában mindenféle stílus keveredik egyszerre, a retro és a modern egyaránt találkozik egymással.
 
 
Nagy terek, letisztult formavilág luxussal fűszerezve: talán leginkább ez jellemzi a konyha-étkező-kültéri konyha részt, ami ebben a malibui lakásban meglepő módon egymás mellett kapott helyet. 
 
 
A tágas konyhából tulajdonképpen egy faltól-falig érő ajtón léphetünk ki a teraszra, ami kültéri konyhaként is funkcionál, beépített grillel, óriási asztallal és egy minimalista, modern tűzrakóval. Mesés környezet, ámulatba ejtő kilátással:
 
 
Az étkező nincs túlgondolva, de ezek a rusztikus fa székek az óriási fa asztallal nagyon jól mutatnak ebben az óriási térben. A szegecses székek szó szerint páncélként ölelik át az étkezőasztalt. 
 
 
A konyhában természetesen minden beépített, az inox külön remek párosítás a fehér fa és a cseresznyefa bútorokhoz is. A bárszékek tökéletesen beleillenek ebbe a minimalista miliőbe, kicsit olyanok, mint a régi íróasztalszékek meghosszabbított lábakkal.  
 
 
A márvány nemcsak a konyhában, a fürdőszobában is jelen van, ebből készült ugyanis a padló. A luxusvillában egy óriási gardrób, moziterem és gyerekszoba is helyet kapott. 
 
Ez is érdekelhet: 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!